Floralife® 5 Steps of Fresh

U wilt dankbare klanten. En uw klanten willen bloemen die zo lang mogelijk houden. De Floralife® 5 Steps of Fresh kwaliteitsproducten kunnen u helpen dit te realiseren. 

HYGIENE

Gewone reiniging van emmers, koelcellen, gereedschap zoals messen en scharen, werkoppervlakken en alle vazen met Floralife® Cleaner voor de presentatie van producten in de winkel zijn een basisvereiste voor een lang bloemenleven.

 

 

 

 

 

 

ENERGY BOOST

Geef droog getransporteerde bloemen een vliegende start door de stelen te behandelen met Floralife® Quick Dip. Kort onderdompelen (2-3 sec) volstaat al om een maximum opname van water en voedingstoffen te verzekeren. Met Floralife® Quick Dip kunnen snijbloemen, die langere tijd zonder water getransporteerd werden, volledig herleven zodat ze terug helemaal vers zijn. 

 

 

 

 

 

 

HYDRATATIE

Het is cruciaal om snijbloemen vanaf het begin alle essentiele voedingstoffen mee te geven; zelfs wanneer ze in de winkel gepresenteerd staan. Floralife® ULTRA 200 Clear is extra geconcentreerd. Slechts 1 liter Floralife® ULTRA 200 Clear volstaat voor 200 liter water. Een exacte dosering is extreem belangrijk en gemakkelijk met een Floralife® Minidos doseerpomp. 

 

 

 

 

 

 

PROTECT

Floralife® Finishing Touch zorgt niet alleen voor bescherming van uw snijbloemen maar het vermindert ook verdamping. Zo geeft het boeketten en bloemstukken een verse, glanzende look. Maar het bereiken van dit effect door het besproeien van de bloemen met water moet worden vermeden, omdat deze schimmel kan veroorzaken(Botrytis).

 

 

 

 

 

 

VOOR TEVREDEN KLANTEN

Het toevoegen van Floralife® Snijbloemenvoeding moet ook zeker thuis verder gezet worden door de klant. Daarom is het noodzakelijk dat er steeds Floralife® Snijbloemenvoeding zakjes aan de klanten meegegeven worden. Bij het overhandigen van het boeket of bloemstuk is het dan ook belangrijk dat u als bloemist de klant informeert over het gebruik en de dosering. 

 

Afbeeldingen

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy.