Floralife® 5 Steps of Fresh - STAP 3 - Hydratatie

Als uw bloemen van de veiling of de groothandel komen is het belangrijk deze meteen te hydrateren en te voorzien van de noodzakelijke voedingsstoffen. Ook droog vervoerde bloemen moeten na hun behandeling met Floralife® Quick Dip onmiddelijk in water verrijkt met Floralife® Snijbloemenvoeding geplaatst worden. Hiervoor gebruiken we Floralife® EXPRESS CLEAR ULTRA 200. Deze geconcentreerde formule biedt uw bloemen exact wat ze nodig hebben zowel in een vaas als in een OASIS® Steekschuimarrangement.

 

Hoe snijbloemen correct en efficiënt hydrateren en voeden?

Floralife® EXPRESS CLEAR ULTRA 200 is verkrijgbaar in verschillende volumes. De jerrycans bestaan in de volgende formaten: 5l, 10L, 20L, 100L en 200L. De Floralife® EXPRESS CLEAR ULTRA 200 jerrycan kan u makkelijk doseren met een Floralife® handpomp. Wilt u echter op een efficiënte en tijdsbesparende manier werken, kies dan voor de Floralife® Minidos doseerpomp. Deze automatische doseerpomp kan eenvoudig op uw bestaande watersysteem aangesloten worden en mengt de exacte hoeveelheid Floralife® Snijbloemenvoeding en leidingwater. Op deze manier kunt u de perfecte dosering rechtstreeks uit uw kraan tappen.

 

 

 

 

 

Voedingsprocedures

Bloemen in een vaas

Zorg voor een optimale dosering: 5ml Floralife® EXPRESS CLEAR ULTRA 200 per liter water en vul uw vaas met de oplossing.
 

Bloemen in een arrangement

Voor bloemen in een arrangement kan u ook best Floralife® EXPRESS CLEAR ULTRA 200 gebruiken. Dit zorgt er immers voor dat de bloemen in uw arrangement ook bij de klant thuis nog lang mooi blijven

org ervoor dat het OASIS® steekschuim zich kan volzuigen met water waaraan u Floralife® EXPRESS CLEAR ULTRA 200 heeft toegevoegd. Let er wel op dat het waterniveau voldoende hoog is zodat de OASIS® steekschuimvorm zich volledig kan volzuigen!

Bent u in het bezit van een Floralife® Minidos doseerpomp? Vergeet dan niet uw pomp sporadisch te reinigen. Voor meer informatie contacteer uw OASIS® Floral Products sales contact.

Afbeeldingen

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy.