Handelsmerken

Smithers-Oasis besteedt zorgvuldig aandacht aan de bescherming van haar handelsmerken in de wereld. Auteursrecht- en handelsmerkbescherming worden dan ook op voortdurende basis opgevolgd. Dat geldt tevens voo alle promotiemateriaal.

Hierbij enkele regels als geheugensteuntje, waardoor een correct gebruik van het OASIS® Floral Products handelsmerk verzekerd wordt:

Het merk OASIS moet een tegenwicht vormen ten opzichte van de andere druk in een document, en moet bovendien als geregistreerd handelsmerk aangeduid worden, bijvoorbeeld:

OASIS® bloemensteekschuim

Het merk OASIS® bloemensteekschuim moet in een tekst altijd in hoofdletters gebruikt worden. Het merk OASIS mag nooit alleen gebruikt worden voor drukwerk, elektronische media of in verbale communicatie. Refereer nooit naar "OASIS" alleen!Bijvoorbeeld:

    Onjuist
    "met gebruik van OASIS."

    Correct
    "met gebruik van OASIS® steekschuim."

In documenten is het onnodig om het "®" symbool telkens opnieuw te gebruiken in de tekst. Het moet echter wel de eerste keer op elke pagina van het document gebruikt worden.

Bijvoorbeeld:

Wanneer het handelsmerk drie keer op een pagina verschijnt, moet de eerste keer op de pagina de volledige omschrijving "OASIS® steekschuim" gebruikt worden, vervolgens mag in het overige deel van de tekst "OASIS steekschuim" gebruikt worden.

Indien u vragen heeft over het correcte gebruik van het OASIS handelsmerk, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie hieromtrent.

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy.