Smithers-Oasis helpt bij verduurzaming bloemist

 - BIO

‘Het Boerderijke’ is gevestigd in Maastricht. 
Een (h)echt familiebedrijf dat al bijna 35 jaar  gevestigd is aan August Flamentstraat. Op de  website lees je de pakkende zin “ieder boeket   vertelt zijn eigen verhaal”. VBW sprak eigenaresse José Remmers-Keunen over duurzaamheid.

Milieu is een ‘hot’ item

José is heel bewust bezig met duurzaamheid: 
“Het is een onderwerp dat bij de consument steeds meer gaat leven. Met name de jongere generatie is hier erg mee bezig. Wij vertalen dat ook steeds meer binnen onze winkel. De duurzame producten voorzien wij van een label, zodat ze herkenbaar zijn. Wij willen binnenkort aan gaan sluiten bij een duurzaamheidskeurmerk. Waar we kunnen, zijn we nu al heel bewust bezig, zoals het gebruik van verpakking en terugdringen van gebruik plastic, het scheiden van ons afval en we voeren steeds meer duurzame producten door binnen ons assortiment.”

 

OASIS® NATUREBASE® Bio Floral Foam

 

“Wij voeren ook het biologische assortiment van Smithers-Oasis: OASIS® NATUREBASE® BIO Floral Foam. Inmiddels is er al een uitgebreid assortiment beschikbaar. Dit verwerken we o.a. in onze eigen stukken. We merken dat de consument bereid 
is daar iets meer voor te betalen, zolang je het  goed uitlegt.”
Chris Martens, Managing Director Smithers-Oasis BeNeLux, herkent dat de vraag van de bloemist en de consument naar biologisch afbreekbare producten toeneemt: “De bloemist vormt de kern van ons bedrijf. In aansluiting op de behoefte van onze klanten heeft Smithers-Oasis afgelopen
jaar OASIS® NATUREBASE® BIO Floral Foam geïntroduceerd; 's werelds eerste steekschuim dat bijna volledig biologisch afbreekbaar is, met als resultaat een positieve impact op het milieu.”

 

Doe ook mee met verduurzaming van je bedrijf en ga voor biologisch afbreekbaar steekschuim van Smithers-Oasis.

 

 

 

 

 

 

© Bloemist - VBW

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy.