Nederlands kampioene Hanneke Frankema is fan van Smithers-Oasis

 - Algemeen

“Op dit moment ben ik, naast al mijn andere werkzaamheden, al druk in de voorbereiding voor het aankomende EK in Polen. Het thema van het EK is bekend gemaakt: muziek en dans. Dit betekent ronde lijnen en bewegende vormen.
Ik ben blij met dit thema, want daar kan ik al mijn creativiteit in kwijt. Belangrijk onderdeel bij de voorbereidingen is het maken van verschillende frames. Dit moet steeds weer vernieuwend zijn en daar gaat veel tijd in zitten.”

Mooie kwaliteitsproducten
“Om mooie creaties te maken moet je gebruik maken van de beste producten. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik hiervoor altijd een beroep kan en mag doen op Smithers-Oasis. Ik werk heel graag met het zwarte OASIS® Floral Foam.
Een prachtig product wat veel uitstraling geeft. Het voordeel voor bloemisten is dat bij dit steekschuim niet alle oppervlakten bedekt hoeven te worden. Dat betekent dus dat je minder bloemen hoeft te gebruiken en het dus gewoon minder tijd kost.”


 

Biologisch afbreekbaar*
“Milieu en duurzaamheid zijn belangrijke termen aan het worden in ons vak. Ook daar speelt Smithers-Oasis uitstekend op in. Er is een uitgebreide lijn biologisch afbreekbaar steekschuim, wat ook een hele mooie uitstraling heeft (OASIS® BIO FLORAL FOAM). De bruine kleur van het steekschuim geeft een heel natuurlijk effect in de creaties en kun je dus uitstekend verwerken. Daarnaast heb je meteen een goed verhaal richting de consument.” De biologisch afbreekbare ondergronden zijn 89.4% biologisch afbreekbaar in 620 dagen. *Dit werd aangetoond door ASTM D5511 in biologisch actieve stortomstandigheden.

 

 

Je kunt Hanneke volgen in voorbereiding op het EK via de verschillende social media kanalen en via haar website (www.HannekeFrankema.com).

Bron: VBW Bloemist Maart 2020

 


 

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy.