Bloemenvakschool Elso Post start met een experience center.

 - Persbericht

In het najaar is bloemenvakschool Elso Post, gevestigd bij veiling Plantion te Ede, niet alleen met nieuwe opleidingen gestart maar ook met een experience center.

Directeur Elso Post “Als opleidingscentrum voor volwassenen vervullen wij
met praktijkgerichte deeltijdse opleidingen voor de bloemenretail een kernrol.
Wij bieden cursussen aan van instap tot specialisatie waarbij wij eveneens ervaren bloemisten trainen en coachen. Belangrijk hierbij is dat de cursisten niet alleen met de gekende maar ook met de allernieuwste OASIS® - en Floralife® producten leren werken. Met de creatie van dit “experience center” binnen ons instituut kunnen wij aan deze groeiende behoefte perfect voldoen. Ik ben dan ook uitermate tevreden dat de firma Smithers-Oasis hieraan wilt medewerken”

“De bloemist vormt de kern van ons bedrijf” zegt Chris Martens, Managing Director Smithers-Oasis BeNeLux. “ En met onze OASIS® - en Floralife® producten, die meestal ontstaan zijn na de waardevolle feedback van bloemisten, trachten wij hun leven aangenamer te maken. Onze producten zorgen er namelijk voor dat een bloemist tijd kan besparen in het maken van bloemenarrangementen en dat de gebruikte bloemen langer vers blijven. Dit zorgt dan weer voor tevreden klanten.
Met heel veel plezier ondersteunen wij dat ook dit schitterend initiatief waarbij de cursist met een zo ruim mogelijk productengamma, waaronder onze nieuwste innovaties, kan kennis maken.


Over bloemenvakschool/Floral Academy Elso Post
Floral Academy biedt deeltijd volwassenenonderwijs in de bloemsierkunst aan. Wij leiden op tot vakbekwaam bloemstylist. Floral Academy heeft haar eigen systeem van beroepskwalificaties zoals DFA (Dutch Flower Arranger), ADFA (Advanced Dutch Flower Arranger), ARDFA (All Round Dutch Flower Arranger en Meesterbinder. Hiermee worden de verschillende niveau's aangeduid. De Floral Academy hanteert de Kwalificatiestructuur Bloem, Groen en Styling van Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. (het S-BB) Meer info is te vinden op www.floralacademy.nl/


Over Smithers-Oasis
Smithers-Oasis, opgericht in 1954 in Ohio, is de uitvinder en ‘s werelds toonaangevende producent van de OASIS®  steekschuimproducten voor snij-, zijde- en droogbloemen. Sinds 1938, verhandelt Floralife een complete lijn van bloemenvoeding en verzorgingsproducten om de kwaliteit van de bloemen te optimaliseren. Floralife® maakt sinds 2007 deel uit van de Smithers-Oasis groep.

 

Afbeeldingen

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy.