OASIS® Floral Foam Maxlife - Revolutionair steekschuim

 - Algemeen

OASIS® Floral Foam Maxlife is het eerste en enige steekschuim dat bloemen even vers of nog langer laat houden als een vaas.

Smithers‐Oasis, het bedrijf dat de categorie steekschuim heeft uitgevonden, heeft met deze revolutionaire ontwikkeling van OASIS® Floral Foam Maxlife het product heruitgevonden.

Met de introductie van OASIS® Floral Foam Maxlife, kunnen bloemisten hun klanten over de hele wereld nu ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om bloemen even lang of langer vers te houden als in een vaas met water. 

Wat zorgt ervoor dat dit een revolutie is?

  • Verzekeren van superieure hydratatie. En daarmee de levensduur, de versheid en de vitaliteit van vele bloemensoorten maximaliseren, waardoor de bloemist alles in eigen handen heeft om creatief te zijn.
     
  • Behouden van dezelfde kwaliteit, consistentie en eigenschappen van het gekende OASIS® Merksteekschuim. En OASIS® Floral Foam Maxlife zorgt door middel van een unieke formulering wordt de levensduur van vele soorten bloemen gemaximaliseert, zelfs soorten die moeilijk water opnemen, zoals rozen.
     
  • Het behouden van de natuurlijke vrisheid van alle type snijbloemen. OASIS® Floral Foam Maxlife heeft door de superieure wateropname van de bloemen voortijdige verwelking van bladeren en bloemen, bruinen en vallende bladeren, hoofden opknoping en branden van de stengels met een zachte steel bloemen zoals Gerbera's kan voorkomen. De natuurlijke frisheid van snijbloemen blijft dus behouden waardoor de bloemen voor een langere periode mooi blijven. Het spreekt voor zicht dat dit de tevredenheid van de consument alleen maar ten goede komt.

*De vergelijkingen die hierin gemaakt worden zijn gebaseerd op het gemeten bloemenleven van onaangesneden stengels (het maximale bloemenleven dat de natuur voorziet) versus de stengels die in een vaas met water of ander steekschuim geplaatst worden. De vergelijk werd gemaakt zonder de toevoeging van bloemenvoeding. 

 

Afbeeldingen

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy.