Dini Holtrop wint Nederlandse Kampioenschappen Bloemsierkunst 2014

 - Algemeen

De Nederlandse Kampioenschappen 2014 werden beslecht op de Nederlandse Floraliën, tijdens een prestigieuze landelijke finale in de Brabanthallen te Den Bosch. De 5 opdrachten werden beoordeeld door de vakjury bestaande uit  Ans Koster, Ton van Jaarsveld en Tomas De Bruyne.

Van de 11 kandidaten kon er natuurlijk slechts 1 de beste zijn. Die eer was weggelegd voor Dini Holtrop uit Heerenveen.  Ze haalde de titel voor Hanneke Frankema en Alex Aalders die de top 3 vervolledigden van de in totaal 11 deelnemers.

Dini Holtrop heeft hiermee ook haar ticket beet om deel te nemen aan de Europese Kampioenschappen in Italië! Dini Holtrop haalde met haar creatieve en technisch fijn afgewerkte realisaties de titel van Nederlands kampioen.

 

Korte Bio

Dini Holtrop van Binnema Bloemen aan de Lemmerweg in Sneek is tijdens de noordelijke voorronde van het Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst in Lelystad als tweede geëindigd. Ze plaatst zich daarmee voor de landelijke finale.

 

Website

www.binnema.nl

www.he-as.nl

 

foto Dini Holtrop: www.fleurmagazine.be, An Theuninck
overig fotomateriaal: © SMITHERS-OASIS COMPANY 2014. All rights reserved.

Afbeeldingen

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy.