Webinars

Webinars

Iedere week gaan wij een webinar online plaatsen die verschillende Tips & Tricks bevatten over het gebruik van OASIS® steekschuim en Floralife®. Volg dus zeker onze website en Facebook pagina.

Lees meer →
Een bloemstuk brengt gezelligheid in huis!

Een bloemstuk brengt gezelligheid in huis!

Vrienden uitgenodigd of eigenaar van een trendy restaurant? Deze eye-catcher past in ieders setting. Maak dit arrangement met een OASIS® Table deco Quadro als basis.

Wintermoments with flowers 2016

Het historisch oude St. Jan's ziekenhuis werd omgetoverd tot een Prachtige florale kerstshow door florale ontwerpers.

Lees meer →
Smithers-Oasis BeNeLux is weer operationeel

Smithers-Oasis BeNeLux is weer operationeel

Waarschijnlijk heb je reeds vernomen dat Smithers-Oasis op zaterdag 5 november een brand heeft gehad in haar BeNeLux vestiging in Houthalen. Gelukkig zonder gewonden en alleen materiële schade. Door het bedrijf is snel geschakeld om weer volledig operationeel te zijn. Op 7 november al is Smithers-Oasis BeNeLux verhuisd naar het naastgelegen pand en “Back in Business” (Europark 2 079 te Houthalen (B)). De BeNeLux-vestiging is weer volledig operationeel. Dat betekent dat alle OASIS® en Floralife® producten via de lokale groothandel nog gewoon volop verkrijgbaar zijn. VBW bracht op 10 november in de personen van Marco Maasse en Bram Rijkers een werkbezoek aan de nieuwe vestiging van Smithers-Oasis BeNeLux. Met elkaar is o.a. gesproken over nieuwe initiatieven voor 2017. Binnenkort meer hierover.

Bent u een bloemist?

Registreer u als professionele bloemist op onze website. Zo kunt u onze website ten volle benutten.

Registreer als bloemist

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief als u op de hoogte wenst te blijven van nieuwe ontwikkelingen, inspiratie, tips & tricks, ... .